Geschikt voor alle feesten

Vlees, garnalen en vegetarisch

Democratisch prijskaartje

Home » Wok à volonté

Wok à volonté is een echte smaakmaker voor al uw feestjes. Plant u binnenkort een groot feest thuis met al uw vrienden en familie? Kies dan voor de heerlijke wokgerechten van Wokmobiel. Wij bereiden het beste uit de Aziatische keuken vers op locatie in onze foodtruck. Zo geniet u zorgeloos van een leuke tijd en van een verrukkelijke maaltijd met verschillende gangen. Lees verder en ontdek meer over onze delicieuse gerechten.

Bekijk onze formules

Geniet naar hartenlust van de wok à volonté

Wok à volonté is naar hartenlust genieten van de beste gerechten uit de Aziatische keuken. De wok à volonté is de meest uitgebreide van onze drie vaste formules. Wanneer u hiervoor kiest, schotelt u uw gasten een ware traktatie voor met voor ieder wat wils, ook vegetariërs. Zo starten we met een receptie bestaande uit een brede waaier aan koude en warme hapjes. Deze wordt opgevolgd door een buffet met huisbereide soepen. Als afsluiter bereiden we acht hoofdgerechten voor in de wok waaruit uw gasten à volonté kiezen. Deze worden geserveerd met rijst of noedels op borden en met bestek voorzien door ons. Geen zorgen, wij zorgen ook voor de afwas!

Wanneer mogen wij voor u koken?

Onze uitstekende service en alle lekkere gerechten zijn inbegrepen in de kostprijs van de formule. Dankzij de all-in prijzen per persoon weet u altijd exact wat het kostenplaatje is. Wilt u meer weten over de wok à volonté? Ontvangt u graag een offerte om onze foodtruck aan huis te laten komen? Neem dan contact met ons op. Vertel ons uw wensen in een e-mail naar info@wokmobiel.be.

Wokmobiel bij u in de buurt?

Vraag nu een offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.

Bekijk ook eens:

Beste Klanten,

Vanwege COVID 19 verzorgen wij tot nader order geen prive- of bedrijfsfeesten meer, dat spreekt vanzelf.

Maar vanaf heden tot 19/4 mogen wij ook niet meer uitrijden met onze Wokmobiel, dus het enige wat er nu nog rest is leveringen aan huis en afhalen aan de poort (traiteurservice).

 

U kan uw bestellingen doorgeven:

  1. Via mail info@wokmobiel.be
  2. Via telefoon 014/71.64.20
  3. Via sms op 0474/90.85.19 en 0475/63.95.83

Bestel tijdig!

​​​​​​​Zo krijgen wij de tijd om uw bestelling klaar te maken en af te leveren.

Benieuwd naar ons assortiment? Neem dan zeker hier een kijkje!

Betalingen kunnen cash of met payconiq.

 

Wij danken U voor uw begrip,

Peter en Heidi

De Wokmobiel