Geschikt voor alle feesten

Vlees, garnalen en vegetarisch

Democratisch prijskaartje

Home » Showcooking aan huis

Wilt u showcooking aan huis regelen voor uw verjaardagsfeest, communie of ander privé-evenement? Doe dan beroep op de Wokmobiel. Wij zorgen voor Aziatische gerechten, die we ter plaatse bereiden in onze foodtruck en die uw gasten doen watertanden.

Bekijk onze formules

Showcooking aan huis is dubbel zoveel plezier

Showcooking aan huis is leuk als entertainment voor uw feestjes, maar leidt natuurlijk ook tot heerlijke resultaten. Dit is zeker waar als u kiest voor de Wokmobiel. Bij ons geniet u immers van Aziatische gerechten die ter plaatse worden bereid met enkel verse ingrediënten. Bovendien heeft u bij onze foodtruck keuze uit verschillende gerechten, zowel met vlees als vegetarisch en pikant of net zacht. Zo is er voor ieder wat wils. Want wat heeft u aan showcooking aan huis als u niet kunt smullen van het resultaat?

Onze prijzen steken we niet in de doofpot

Bang dat de kosten voor showcooking aan huis de pan uitrijzen? Geen nood! Bij Wokmobiel weet u altijd precies wat de kosten zijn. U kiest uit een van onze drie voordelige formules, met vaste prijzen per stuk. Deze prijzen zijn all-in. Zo betaalt u geen extra’s voor personeel, tijd of de afwas. Wenst u showcooking aan huis buiten de provincie Antwerpen? Dan rekenen we wel een kleine meerkost aan voor het vervoer van onze foodtruck. Ook deze prijs weet u op voorhand dankzij onze duidelijke offerte. Neem dus snel contact met ons op en vertel ons uw wensen. Stuur hiervoor een e-mail naar info@wokmobiel.be.

Wokmobiel bij u in de buurt?

Vraag nu een offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.

Bekijk ook eens:

Wij zijn gesloten wegens jaarlijkse vakantie van 18 juli tot 2 augustus.

Beste Klanten,

Wegens COVID-19 hebben wij ons weekschema aangepast. Vanaf heden zijn wij te vinden op volgende dagen, op volgende locaties:

 

Maandag tussen 15.30u en 19.00u
Zandhoven (parking St-Christoffel) 

Dinsdag tussen 15.30u en 19.00u
Kessel station

Woensdag tussen 15.30u en 19.00u
Grobbendonk

Donderdag tussen 15.30u en 19.00u
Noorderwijk

Vrijdag tussen 15.30u en 19.00u
Herselt (aan de kerk)

 

Onze spijskaart, prijzen en suggesties zijn te raadplegen op www.dekoningvanwokrijk.be. Op onze Facebookpagina vindt u het nieuws van de dag zoals promoties, vakantiedagen, acties of foto’s en filmpjes.

 

Tot dan!

 

Peter en Heidi

De Wokmobiel