Home » Onze gerechten

Kip Zoet Zuur

Dé klassieker bij uitstek. Zoals de naam het zegt is deze saus vooral zoet en ook een beetje zuur, voor kinderen is dit de absolute topsaus, bevat aroma’s van citrus en ananas.

Kip Terriyaki

Een zachte Japanse sojasaus op basis van ketchap manis, look, gember en sesamolie. Een zéér fijne saus die al tal van harten (én magen) veroverd heeft. Deze saus is ook heel lekker met een schepje sambal erbovenop, maar dat is natuurlijk persoonlijke smaak.

Kip Pili-Pili

In de volksmond ook al wel eens de “kip heet en gereed” genoemd, en doet haar daarmee naam alle eer aan. De saus is bereid op basis van tomaten, chilipepers, rijstwijn, 5 spice powder, oestersaus, sesamolie en nog een paar geheimen van de chef. Een echte aanrader!

Kip Thaise Curry

Voor zij die al eens op vakantie zijn geweest in Thailand zal dit sausje veel herinneringen oproepen. Een waanzinnige smaak zal uw smaakpapillen strelen, op basis van currypasta en kokosmelk. Adembenemend!

Spekreepjes Pang Gang

Indonesisch gerecht met ui en ananas geparfumeerd met look, sambal en gember, eerder zoet en licht pttig. Voor zij die bij de Chinees Babi Pang Gang al eens geproefd hebben: probeer deze eens.

Runderlapjes Black Bean

De zwarte bonensaus komt uit de Chinese keuken en is een ware smaakexplosie die zijn gelijke niet kent. Het wordt gemaakt met donkere soyasaus, zwarte bonen (uiteraard), look, sambal, oestersaus, suiker en een beetje zout.

Garnalen met lookboter

De titel dekt hier de volledige lading, Garnalen, verse groentjes, look en goede boter. Meer moet dat niet zijn!

Garnalen met rode curry

Zelfde verhaal, andere figuranten. Deze keer met een Thaise rode curry die gedrenkt is in citroengras en limoenblaadjes. Lekker pittig.

Alle gerechten zijn ook vegetarisch mogelijk.

Wij zijn gesloten wegens jaarlijkse vakantie van 18 juli tot 2 augustus.

Beste Klanten,

Wegens COVID-19 hebben wij ons weekschema aangepast. Vanaf heden zijn wij te vinden op volgende dagen, op volgende locaties:

 

Maandag tussen 15.30u en 19.00u
Zandhoven (parking St-Christoffel) 

Dinsdag tussen 15.30u en 19.00u
Kessel station

Woensdag tussen 15.30u en 19.00u
Grobbendonk

Donderdag tussen 15.30u en 19.00u
Noorderwijk

Vrijdag tussen 15.30u en 19.00u
Herselt (aan de kerk)

 

Onze spijskaart, prijzen en suggesties zijn te raadplegen op www.dekoningvanwokrijk.be. Op onze Facebookpagina vindt u het nieuws van de dag zoals promoties, vakantiedagen, acties of foto’s en filmpjes.

 

Tot dan!

 

Peter en Heidi

De Wokmobiel