Geschikt voor alle feesten

Vlees, garnalen en vegetarisch

Democratisch prijskaartje

Home » Foodtruck trouwfeest

Vergeet het traditionele buffet en boek een originele foodtruck voor uw trouwfeest. Op de mooiste dag van uw leven verdient u enkel het beste eten. Reken daarom op de Wokmobiel. Wij zorgen voor lekkere gerechten uit de Aziatische keuken terwijl u zorgeloos geniet van uw huwelijksdag.

Bekijk onze formules

Zorgeloos genieten met onze foodtruck op uw trouwfeest

Een foodtruck de catering laten verzorgen op uw trouwfeest? Dat is een fantastisch idee! Het wordt nog beter als u kiest voor de Wokmobiel. Voor u geen koud buffet of andere klassieke gerechten, maar hippe hapjes en hoofdgerechten met enkel het beste uit de Aziatische keuken. We schotelen de gasten op uw trouwfeest lekkere gerechten voor die we vers bereiden in onze foodtruck. Uw gasten hebben hierbij bovendien verschillende keuzes. Voor ieder wat wils dus, ook voor de vegetariërs. Geniet zorgeloos van de mooiste dag van uw leven, want wij zorgen voor alles: het koken, personeel en de afwas. Onze foodtruck staat bovendien al circa 15 jaar op feesten, zoals een trouwfeest of jubileum. U kunt er dus zeker van zijn dat alles vlot en probleemloos verloopt.

Vertel ons uw wensen en ontdek de mogelijkheden

Kiest u ook voor een foodtruck op uw trouwfeest? Neem dan snel contact met ons op. We vertellen u graag over de verschillende mogelijkheden en horen graag uw wensen. Vervolgens ontvangt u van ons een offerte. Daarbij weet u op voorhand steeds wat de kosten zijn. Onze prijzen zijn namelijk altijd all-in. Zo betaalt u geen extra’s, behalve mogelijke vervoerskosten buiten de provincie Antwerpen. Meer weten? Stuur een e-mail naar info@wokmobiel.be.

Wokmobiel bij u in de buurt?

Vraag nu een offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.

Bekijk ook eens:

Wij zijn gesloten wegens jaarlijkse vakantie van 18 juli tot 2 augustus.

Beste Klanten,

Wegens COVID-19 hebben wij ons weekschema aangepast. Vanaf heden zijn wij te vinden op volgende dagen, op volgende locaties:

 

Maandag tussen 15.30u en 19.00u
Zandhoven (parking St-Christoffel) 

Dinsdag tussen 15.30u en 19.00u
Kessel station

Woensdag tussen 15.30u en 19.00u
Grobbendonk

Donderdag tussen 15.30u en 19.00u
Noorderwijk

Vrijdag tussen 15.30u en 19.00u
Herselt (aan de kerk)

 

Onze spijskaart, prijzen en suggesties zijn te raadplegen op www.dekoningvanwokrijk.be. Op onze Facebookpagina vindt u het nieuws van de dag zoals promoties, vakantiedagen, acties of foto’s en filmpjes.

 

Tot dan!

 

Peter en Heidi

De Wokmobiel