Geschikt voor alle feesten

Vlees, garnalen en vegetarisch

Democratisch prijskaartje

Home » Foodtruck Antwerpen

De Wokmobiel is de perfecte Aziatische foodtruck om aan huis te laten komen voor al uw privéfeesten in de provincie Antwerpen en ver daarbuiten. U kunt onze foodtruck inhuren voor al uw feesten, van communie tot huwelijksjubileum, om u gasten te trakteren op heerlijke Thai gerechten uit de Aziatische keuken.

Bekijk onze formules

Foodtruck Antwerpen

De Wokmobiel uit Grobbendonk, Antwerpen bouwde reeds 15 jaar ervaring op als Aziatische foodtruck. U kunt onze foodtruck inhuren voor al uw evenementen aan huis. Daarnaast kunt u genieten van de heerlijke Thai gerechten van de foodtruck op onze vaste staanplaatsen in de provincie Antwerpen. Waar onze foodtruck ook staat, u geniet steeds van de beste Aziatische gerechten. Deze worden allemaal vers bereid door onszelf en ons ervaren personeel. Als u de foodtruck aan huis laat komen, geniet u zo van heerlijk eten, maar ook van een vlotte service.Onze foodtruck serveert voor ieder wat wils: van vlees tot vegetarisch en van zacht tot pikant. Wil u onze foodtruck inhuren voor een feestje aan huis in de omgeving van Antwerpen? Dan heeft u de keuze uit drie verschillende formules, afhankelijk van uw wensen en de grootte van uw feest. Voor elke formule rekenen we een vaste prijs per stuk. Zo weet u op voorhand altijd wat u kan verwachten van onze Aziatische foodtruck. U kiest uit de volgende formules:

  • De wok porties waarbij u uw gasten de keuze geeft uit twee verschillende gerechten, geserveerd in handige potjes.
  • De wok lunch met verschillende aperohapjes, een soepbuffet en drie verschillende hoofdgerechten voor uw gasten.
  • Wok à volonté waarbij u de gasten trakteert op een receptie, gevolgd door een soepbuffet en een keuze uit acht verschillende wokgerechten. Hiervoor voorzien wij u van echte borden en bestek.

Laat ons aan huis komen of bezoek onze vaste verkooppunten

Onze Aziatische foodtruck aan huis laten komen in Antwerpen is gegarandeerd smullen, ook voor wie vegetarisch is. Begint u al te watertanden? Neem dan snel contact met ons op en laat de Thai foodtruck van de Wokmobiel bij u aan huis komen in Antwerpen of omgeving. Wij horen graag wat uw wensen zijn. Stuur ze ons via een e-mail naar info@wokmobiel.be. Dan stellen we alvast een vrijblijvende offerte voor u op. Natuurlijk zien we u ook graag op een van onze vaste verkooppunten.

Wokmobiel bij u in de buurt?

Vraag nu een offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.

Bekijk ook eens:

Wij zijn gesloten wegens jaarlijkse vakantie van 18 juli tot 2 augustus.

Beste Klanten,

Wegens COVID-19 hebben wij ons weekschema aangepast. Vanaf heden zijn wij te vinden op volgende dagen, op volgende locaties:

 

Maandag tussen 15.30u en 19.00u
Zandhoven (parking St-Christoffel) 

Dinsdag tussen 15.30u en 19.00u
Kessel station

Woensdag tussen 15.30u en 19.00u
Grobbendonk

Donderdag tussen 15.30u en 19.00u
Noorderwijk

Vrijdag tussen 15.30u en 19.00u
Herselt (aan de kerk)

 

Onze spijskaart, prijzen en suggesties zijn te raadplegen op www.dekoningvanwokrijk.be. Op onze Facebookpagina vindt u het nieuws van de dag zoals promoties, vakantiedagen, acties of foto’s en filmpjes.

 

Tot dan!

 

Peter en Heidi

De Wokmobiel