Geschikt voor alle feesten

Vlees, garnalen en vegetarisch

Democratisch prijskaartje

Home » Eetkramen voor feestjes

Eetkramen voor feestjes, het is een concept dat al enkele jaren aan populariteit toeneemt. Bij de Wokmobiel zijn we hier echter al circa 15 jaar mee bezig. Door onze wokmobiel te regelen voor uw feestje, haalt u dan ook lekker eten en culinaire ervaring in huis. Meer weten over de mogelijkheden voor eetkramen voor uw feestjes thuis? Lees dan snel verder!

Bekijk onze formules

Wat maakt eetkramen zo populair voor feestjes?

De populariteit van eetkramen voor feestjes aan huis is begrijpelijk. Door een eetkraam te regelen heeft u immers zelf geen omkijken naar het eten. Zo vermijdt u dat u boodschappen moet doen en vervolgens uren in de keuken moet staan, waarna de afwas op u wacht. Bijgevolg houdt u meer tijd over om te praten met uw gasten en met volle teugen te genieten van het gezelschap. Natuurlijk komt daarbij kijken dat u allen geniet van heerlijke gerechten! Enkel voordelen dus!

Ontdek de geneugten van de oosterse keuken

Heeft u al nagedacht wat voor eetkramen u wenst op uw verjaardagsparty, communie of andere feestjes? Met de Wokmobiel haalt u een mobiele oosterse keuken in huis met een brede waaier aan heerlijke, Aziatische gerechten. Dit aanbod bevat ook vegetarische gerechten om uw vingers bij af te likken. Deze uitstekende smaak garanderen we door enkel te werken met verse producten en alles zelf te bereiden.

Contacteer ons voor een offerte

Lijkt de wokmobiel iets voor u? Dan kiest u uit drie verschillende formules voor aantrekkelijke all-in prijzen. Benieuwd naar de kosten voor onze eetkramen voor uw feestjes thuis? Of wilt u meteen onze wokmobiel boeken? Contacteer ons dan via het e-mailadres info@wokmobiel.be. We stellen graag een offerte voor u op!

Wokmobiel bij u in de buurt?

Vraag nu een offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.

Bekijk ook eens:

Wij zijn gesloten wegens jaarlijkse vakantie van 18 juli tot 2 augustus.

Beste Klanten,

Wegens COVID-19 hebben wij ons weekschema aangepast. Vanaf heden zijn wij te vinden op volgende dagen, op volgende locaties:

 

Maandag tussen 15.30u en 19.00u
Zandhoven (parking St-Christoffel) 

Dinsdag tussen 15.30u en 19.00u
Kessel station

Woensdag tussen 15.30u en 19.00u
Grobbendonk

Donderdag tussen 15.30u en 19.00u
Noorderwijk

Vrijdag tussen 15.30u en 19.00u
Herselt (aan de kerk)

 

Onze spijskaart, prijzen en suggesties zijn te raadplegen op www.dekoningvanwokrijk.be. Op onze Facebookpagina vindt u het nieuws van de dag zoals promoties, vakantiedagen, acties of foto’s en filmpjes.

 

Tot dan!

 

Peter en Heidi

De Wokmobiel