Geschikt voor alle feesten

Vlees, garnalen en vegetarisch

Democratisch prijskaartje

Home » Catering aan huis

Bent u op zoek naar catering aan huis? Bijvoorbeeld Aziatische catering voor een communie, verjaardag of ander feest? Kies dan voor catering op locatie van de Wokmobiel. Wij komen met onze foodtruck naar uw privéfeest om uw gasten te verblijden met heerlijke oosterse gerechten, versbereid door onze ervaren catering.

Bekijk onze formules

De voordelen van catering aan huis voor uw feest

Organiseert u binnenkort een feest, voor bijvoorbeeld een communie of jubileum, met vrienden of familie? Dan is het een goed idee om te kiezen voor de catering op locatie van Wokmobiel. Waarom? Omdat u zo zorgeloos geniet van heerlijke gerechten zonder dat u er zelf werk aan heeft. Met onze catering aan huis krijgt u immers een complete service: wij zorgen voor het koken, de afwas en het personeel. We hebben hier al circa 15 jaar ervaring mee. We zijn een geoliede machine die zorgt dat alles van een leien dakje gaat. Ondertussen geniet u zorgeloos van een gezellige tijd met uw naasten.

Veelzijdige oosterse catering aan huis met heerlijke gerechten uit de wok

De Wokmobiel biedt een Aziatische catering op locatie voor al uw feesten aan huis. We bereiden verschillende gerechten voor in onze wok, afhankelijk van uw wensen. Voor uw Aziatische catering aan huis heeft u de keuze uit drie verschillende formules:

  • De wok porties: hierbij kiest u twee wokgerechten uit een lijst van acht, inclusief rijst of noedels. Hierbij geldt een minimum afname van 100 stuks, gedurende twee uur. Deze worden geserveerd in handige potjes zodat u deze al staand kunt nuttigen. Dit is de perfecte formule voor catering op een locatie met weinig zitplaatsen.
  • De wok lunch: Ook bij deze catering worden de gerechten opgediend in handige potjes. Inbegrepen bij deze formule is, naast gerechten uit de wok, ook soep en aperohapjes. Ook hierbij blijft onze catering in het Aziatische thema. De hapjes zijn bijvoorbeeld satés, loempia’s en dim sum. Onze catering verzorgt deze formule op locatie voor een feest met minstens 50 gasten, gedurende twee tot drie uur.
  • De wok à volonté: onze uitgebreide formule met luxueuze oosterse catering met verschillende gangen, geserveerd op echte borden. Hierbij starten we met een receptie van een uur met verschillende koude en warme hapjes. Vervolgen is het tijd voor een soepbuffet, gevolgd door de hoofdgang. Deze serveren wij vanuit de Wokmobiel, waar u kiest uit acht verschillende gerechten met rijst of noedels.

Professionele catering voor uw feest tegen vaste prijzen

Bij de catering aan huis voor uw communie, verjaardag of ander feest weet u graag op voorhand wat de kosten zijn. Daarom geniet u bij Wokmobiel van vaste prijzen voor elke formule. In deze prijzen zit zowel het eten, het personeel als de afwas inbegrepen. Echter, laat u de Wokmobiel aan huis komen op een locatie buiten de provincie Antwerpen? Dan rekenen we naast de vaste prijs nog vervoerskosten aan, namelijk €1 per km. Heeft u nog vragen over onze oosterse catering? Ontvangt u graag een offerte? Neem dan zeker contact met ons op. Stuur hiervoor een e-mail naar info@wokmobiel.be.

Wokmobiel bij u in de buurt?

Vraag nu een offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.

Bekijk ook eens:

Wij zijn gesloten wegens jaarlijkse vakantie van 18 juli tot 2 augustus.

Beste Klanten,

Wegens COVID-19 hebben wij ons weekschema aangepast. Vanaf heden zijn wij te vinden op volgende dagen, op volgende locaties:

 

Maandag tussen 15.30u en 19.00u
Zandhoven (parking St-Christoffel) 

Dinsdag tussen 15.30u en 19.00u
Kessel station

Woensdag tussen 15.30u en 19.00u
Grobbendonk

Donderdag tussen 15.30u en 19.00u
Noorderwijk

Vrijdag tussen 15.30u en 19.00u
Herselt (aan de kerk)

 

Onze spijskaart, prijzen en suggesties zijn te raadplegen op www.dekoningvanwokrijk.be. Op onze Facebookpagina vindt u het nieuws van de dag zoals promoties, vakantiedagen, acties of foto’s en filmpjes.

 

Tot dan!

 

Peter en Heidi

De Wokmobiel