Home ยป Over ons

We beschikken over 3 wokmobielen, in de vorm van aanhangwagens (rijdende wokkeukens) die worden getrokken door een pick -up en die bij de klant worden geparkeerd door middel van een mover (elektrische motortjes die op de wielen worden geplaatst om alzo de wagen op de juiste plek te manoeuvreren) Zodoende kunnen wij dicht bij uw gasten staan en kunnen zij op hun beurt genieten van onze showcooking waarbij de vlammen letterlijk uit de pan “swingen”.
Houd wel rekening met een minimum doorgang van 3.50 meter en een hoogte van 3.50 meter, de benodigde lengte is 8 meter, het is dus geen kleine wagen. Het enige wat wij nodig hebben zijn 2 stopcontacten. Een bijkomend voordeel is dat wij zelf voor alles zorgen, de hapjes, plateau’s, soepjes, tasjes, bestek, borden of potjes, servetten en noem maar op.
U dient enkel te zorgen voor drank en eventueel dessert. Dus nadien geen stress of chaos in de keuken, enkel genieten van de dag zelf, het eten en dat allemaal in het bijzijn van uw genodigden. Is dat niet fijn?
De oosterse keuken staat niet toevallig voor “ZEN”